Intrebari si raspunsuri

  1. Bratara este medicala sau normala? Bratara este produsa din componente care se folosesc si in aparatele clasice de verificat tensiunea sau ECG. Senzorii care citesc semnele vitale ale corpului sunt senzori medicali, produsi de Silicon Labs din Statele Unite.
  2. Cum imi verifica bratara somnul? Somnul este verificat prin verificarea mai multor parametrii: cat timp ati dormit adanc, cat ati dormit tresarind, si cat ati stat treaz/treaza. Pe tot parcursul somnului se citeste si nivelul oxigenului din sange cat, tensiunea arteriala si capacitatea pulmonara. 
  3. Cat timp dureaza livrarea? Intre 3-5 zile lucratoare. De cele mai multe ori insa, dureaza maxim 2 zile. Livrarea depinde si de gradul de incarcare al companiei care livreaza coletul, gen Fan curier, Sameday etc.
  4. Cum se incarca bratara? Efectiv se desface un capat al bratarii si veti obseva ca este de fapt un port usb. Il introduceti efectiv in adaptorul Usb livrat in cutie si pe acesta direct in orice priza.
  5. Cum functioneaza monitorizarea parintilor sau persoanelor dragi? In aplicatie, apasati butonul de "Add family member". Pe telefonul persoanei dragi, respectiv in aplicatia lui, apare cererea de la dumneavoastra. Apasati accept si din acel moment de fiecare data cand intrati in meniul Family, apasati pe membrul familiei pe care doriti sa il monitorizati si veti observa ca puteti verifica toate functiile.
  6. Cum se modifica ecranul de start? Se intra in "Settings" - butonul din dreapta jos al ecranului - - apoi se apasa pe randul unde apare numele bratarii si se intra in setarile bratarii.  Acolo aveti "Themes" -  intrati si alegeti intre cele 4 "theme" - tema nr. 4 este cea care arata ecranul ca un ceas.
  7. Ecranul este touch? Nu, ecranul nu este touch. Ca sa navigati printre functii, apasati o singura data partea de metal iar ca sa executati functia ( adica sa luati spre exemplu temperatura -  tineti apasat pana cand punctele care se misca dintr-o parte in alta, se opresc, pe ecran apare temperatura si bratara vibreaza.
  8. Care este acuratetea masuratorilor: la temperatura, nivelul oxigenului si puls, este extrem de precisa. Pentru Tensiune si EKG trebuie respectate cateva masuri premergatoare: cel putin 2 ore de repaus, fara cafea sau bauturi alcoolice si multa apa. Trebuie setata din aplicatie pe ce mana se poarta bratara, respectiv left-stanga, right - dreapta. Citirea tensiunii se opreste cand se opresc miscarile liniilor de pe bratara ---NU cand apar cifrele---. Pentru o mai mare acuratete, bratara se poate purta pe interiorul incheieturii, unde zona este mai irigata. In caz ca sunteti deshidratati, puteti folosi gel conductor, exact ca la spital, pentru o precizie a citirii marite.
  9. Bratara poate primi mesaje si apeluri. Puteti citi mesajul pe ecranul bratarii si puteti respinge apelurile.
  10. Pentru cresterea duratei bateriei se recomanda ca perioadele de masurare a temperaturii si tensiunii sa fie setate la 60 de minute. Cu cat se fac mai multe masuratori cu atat se descarca mai repede.

Vom adauga din ce in ce mai multe rapsunsuri pe masura ce primim intrebari.