Probleme și rezolvări

Brățara Monitor Parents este un dispozitiv complex și este necesar să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru o utilizare cât mai facilă. În plus, ca de obicei vă stăm la dispoziție pe chat, email sau la telefon.

Atentionare 29.09.2020 pentru posesorii Android!!!

Android a facut un update de securitate, marcat cu rosu si a blocat toate aplicatiile sa ruleze in background, astfel ca puteti intampina unele probleme de genul: tensiunea, pulsul si oxigenul nu mai sunt monitorizate automat. Rezolvarea este o noua instalare a aplicatiei pentru a confirma permisiunea de a rula in background a aplicatiei SmartHealth

Sugestii generale:

1)Vă rugăm să purtați brățara lejer, nici strânsă pe mână și nici prea largă. Exemplu: să puteți să mișcați brățara într-o parte sau alta a încheieturii dar fără să puteți să o răsuciți complet în jurul încheieturii. Dacă brățara este prea strânsă poate să afecteze măsuratorile (va indica rezultate aproape similare indiferent ce fel de setări facem) si veti transpira la incheietura.

2)După fiecare modificare în aplicatie, de orice fel, este absolut necesar să faceți refresh în pagina principală(dashboard sau home) astfel încât să se sincronizeze aplicația cu brățara, practic sa transmiteti bratarii modificarile din aplicatie.

3)Pentru orice verificare, tensiune, puls, temperatură, procentul oxigenului și rata respiratorie, NUeste necesar să țineți degetul mâinii opuse pe eletrodul de deasupra brățării. Singura măsuratoare unde trebuie să închidem circuitul electric, este EKG.

1)Probleme la încărcare:

1.1 Am pus brățara la încărcat și nu se încarcă: Vă rugăm să urmăriți tutorialul de mai jos.

https://www.monitorparents.com/pages/incarcare-bratara

1.2 Am lăsat brățara la încărcat 2 ore și nu s-a încarcat decât 60% -  vă recomandam ca în cazul în care adaptorul telefonului mobil în care introduceți brățara este de la iPhone să o lăsați la încărcat 4 ore întru-cât încarcî mai greu.

2)Brățara nu se conectează la aplicație, am apăsat pe lupă și nu a aparut codul brățării.

Ca să apară codul brățării, după apăsarea pe lupă, trebuie să așteptați în jur de 20-30 de secunde, ca să apară codul(vă rugăm să aveți puțină răbdare). După ce apare un cod E66-...apăsați pe cod să conectați brățara la aplicație. Imediat, aplicația va mută în profilul personal pe care trebuie să îl completați cu vârsta dumneavoastră. Numele("porecla") nu trebuie completat. Urmăriți tutorialul de mai jos:

https://www.monitorparents.com/pages/tutorial-instalare-aplicatie-fara-monitorizare-parinti

Dacă totuși nu apare codul dupa 30 de secunde, vă rugăm să inițiați o resetare a brățării ca în tutorialul de mai jos, dupa care repetați conectarea la dispozitiv, apăsarea pe lupă.

https://www.monitorparents.com/pages/tutorial-resetare-bra%C8%9Bara

3)Tensiunea, pulsul, procentul de oxigen, somnul nu apar în aplicație: 

In primul rand verificați intervalul de măsurători al "Ritmului cardiac" sau a "Heart rate", acesta trebuie setat la 10 minute și dupa fiecare setare nu uitați de refresh și sincronizare.

Urmăriți vă rugăm tutorialul setare intervale de măsuratori: 

https://www.monitorparents.com/pages/tutorial-interval-monitorizare

În plus, vă rugăm verificați dacă în cadrul notificarilor ați permis aplicației să transmită notificări și pictograme. Pentru acest lucru trebuie să intrăm pe telefon, ținem apăsat pe iconița aplicației SmartHealth și apoi intrăm pe "Informații despre aplicație" - unde pe Permisiuni le activăm pe toate și apoi pe notificări și le permitem pe toate. Puteți să urmăriți și tutorialul notificări din linkul următor.

https://www.monitorparents.com/pages/setari-notificari

4)Notificările nu apar pe brățară:

În plus, vă rugăm verificați dacă în cadrul notificarilor ați permis aplicației să transmită notificari și pictograme. Urmăriți tutorialul:

https://www.monitorparents.com/pages/setari-notificari

5)Brățara nu vibrează la puls mărit:

Vă rugăm să verificați în primul rând dacă în interiorul aplicației Smarthealth, ați selectat și confirmat să alarmeze la puls mărit. Chiar dacă apare ca selectat vă rugăm să intrați în fereastra respectivă și să confirmați din nou, după care faceți refresh și sincronizați aplicația cu brățara.

După care, vă rugăm să intrați, ca la rezolvarea de mai sus și să observați dacă din telefon permiteți brățării să vibreze și să primească notificări.

https://www.monitorparents.com/pages/setari-notificari

6)Cum se face calibrarea și care este rostul ei: 

Doar dacă în urma măsurătorilor de dimineată, diferențele sunt semnificative, se procedează la calibrarea brățării. Calibrarea se face doar dimineața, nu în timpul zilei sau seara.

Prin calibrare încercăm să prestabilim pentru brățara, un nivel mediu al tensiunii pe care să îl urmarească, astfel încât când îl depășește, să afișeze în aplicație "tensiune mare" sau "tensiune mică", dupa caz. Nu se copiază exact valorile din tensiometru, în butonul de calibrare. Spre exemplu: 

Tensiometrul indică: 132-73 pe aplicație vom seta 135 - 75, adică vom rotunji valorile din 5 în 5. Alt exemplu: dacă tensiometrul indică 138 -77, vom seta in aplicație în butonul de calibrare la 140 - 80.

Tot timpul vom seta brățara puțin mai sus decât tensiometrul pentru că rațiunea este că brățara să surprindă cât mai bine creșterile și descreșterile tensiunii arteriale. 

https://www.monitorparents.com/pages/calibrare-tensiune-arteriala

Calibrarea se face doar după ce brățara a vibrat, semn ca a terminat de măsurat și dupa fiecare calibrare, se face un refresh și o resincronizare a aplicației cu brățara.

7)De ce nu apar măsurătorile tensiunii după ora 19:

După ora 19, rezultatele măsuratorilor apar pe ziua urmatoare, deci ca să le vizualizați, doar intrați în pagina tensiunii arteriale, acolo unde apare istoricul și treceți pe ziua următoare. Exemplu: dacă brățara măsoară tensiunea pe data de 20 Septembrie, dupa ora 19, vezi gasi rezultatele pe data de 21 Septembrie.

8)Măsoară pașii incorect:

Pentru o măsuratoare corectă a pașilor, vă rugam intrați în profilul personal, acolo unde ați setat varsta, greutatea și inălțimea și faceți următoarea setare:

La înălțime, în loc de înălțimea dumneavoastră, exemplu de 170cm, o împărțiți la 1.5 și puneți rezultatul, adică 113 cm. La fel, dacă aveți 180 cm, trebuie să setați la înălțime 180:1.5 = 120cm.

9)Cum se setează ceasul la brățară:

După instalarea aplicației și conectarea la brățară, brățara preia ora telefonului dumneavoastră. Vă rugăm să urmăriți tutorialul instalare aplicație.

https://www.monitorparents.com/pages/tutorial-instalare-aplicatie-fara-monitorizare-parinti