Calibrare tensiune arteriala

Inainte de calibrare asigurati-va ca bratara este pozitionata lejer pe mana. In cazul in care este stransa, bratara se blocheaza si nu mai poate masura. In profil va rugam sa setati Tensiunea: NORMAL. In cazul in care sunt diferente mari in timpul compararii de dimineata si seara va rugam sa ne puneti mesaj pe chat.

ATENTIE: calibrarea se face doar daca exista diferente semnificative intre tensiunea masurata cu un tensiometru si cea masurata de bratara.

 

IMPORTANT: In cazul in care urmati vreun tratament pentru scaderea tensiunii arteriale va rugam sa ne contactati, sa va ajutam sa o calibrati, intru-cat, uneori tratamentele pot altera profilul utilizatorului.

Informatii importante despre verificarea tensiunii arteriale: iata care sunt pasii pe care Asociatia Medicala Americana alaturi de renumitul spital Johns Hopkins ii recomanda ca sa obtii valorile corecte: Mergi la toaleta inainte sa-ti masori tensiunea. Asta pentru ca daca ai vezica plina, rezultatele masuratorii pot fi cu 10 mmHg mai mari. Aseaza-te cu spatele lipit de scaun si cu talpile pe podea. O pozitie gresita pe scaun poate modifica rezultatele masuratorii cu pana la 6 mmHg.Pozitioneaza-ti mana la nivelul inimii. Daca iti pozitionezi mana diferit poti obtine rezultate cu 10 mmHg mai mari.

Nu ezitati sa ne contactati pe email sau chat daca aveti nevoie de ajutor. Daca nu va descurcati cereti-ne sa va sunam.